Haberler

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu olarak Eskişehir Valisi Sn. Hüseyin Aksoy'a ziyarete gidildi.
Vakıf Başkanımız Kamer Ali DURUR 'un amcası Hüseyin Durur ve yengesi Suzan Durur, Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emre GENÇ ve Meclis Üyemiz Sn. Serdar AKSOY, Vakıf Başkanımız Kamer Ali DURUR ve  Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu olarak Büyükşehir Belediye Başkanımı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e ziyarete gidildi.
Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu Müdürü Sn. Ramazan Şimşek ve Değerli Öğretmenlerimizden Murat Şenödeyici, Göker Karadağ, Vakfımıza Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.
Şehir Gazetesi Köşe Yazarı Sn. Mustafa Kantarcı, Vakıf Başkanımız Kamer Ali Durur'u ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.  
CHP Milletvekilimiz Sn. Utku Çakırözer, Vakfımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.
CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları başkanı Syn. Gül Aldemir ve Yönetim Kurulu, Vakfımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
CHP Milletvekilimiz Sn. İbrahim Arslan, Başkanımız Kamer Ali DURUR ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.
CHP Eskişehir Milletvekilimiz Syn. Jalenur Süllü, Vakfımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Sayfa başına git